Szukaj

Wosk Różany

22.00 zł

  • 10g
Czas dostawy: 4 dni

Wosk różany - silnie pachnąca substancja będąca produktem ubocznym produkcji absolutu różanego. W kosmetyce naturalnej traktowana jak ekstrakt, stosowana dla właściwości konsystencjotwórczych i silnego zapachu (wierniejszego niż olejek eteryczny)

Rosa Damascena Wax. Termin trwałości min 05.2024

Tutaj zostaną wyświetlone opinie od twoich klientów

Zainstaluj aplikację Shoplo Reviews

Przejdź do aplikacji

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów